Thowes

Dag 2.

Kategori: Dagbok

Hej!
 
Idag var det något svårare att äta sockerfritt men jag har stått på mig. Min trötthet har slagit rekord och redan vid 20.00 trodde jag att jag skulle slockna. Av naturliga skäl blev det alltså en vilodag idag och inte i morgon men jag försöker lyssna på kroppen och det gjorde jag nog rätt i. Fick för övrigt ett sms från en kär vän jag skulle dinerat med under morgondagen där hon skrev att hon var tvungen att ställa in. Det blir visst ett träningspass imorgon trots allt - fint!
 
Just nu står 90 % av morgondagens lunch och Eddies middag på bordet. Det är bara linserna som ska koka upp och de är klara om några få minuter. Jag tänker ständigt på mammas stroke och den rädsla som har infunnit sig hos mig. Så fort jag vill äta något onyttigt tänker jag att jag ligger i riskzonen för att råka ut för samma sak. Den inre stressen lär vara än mer negativt än en godispåse då och då, men den är ju mycket jobbigare att försöka bli av med. 
 
För övrigt har jag precis gjort om gymtokig.se-bloggen till ett mer... ptja, fjortisliknande - nej okej, ett mer rosa bubbelgym-aktigt utseende. Kontraster. Har också raderat de senaste inläggen så när man väl söker på gymtokig.se hamnar man i vad man kan tro är en aktiv, men något pausad, blogg. Jag kommer att ha det så tills jag har bestämt mig för hur jag ska göra med den. Just nu känns det mest skönt att kunna skriva av sig här. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: