Thowes

En måndag.

Kategori: Dagbok

Som jag i gårdagens blogginlägg så vackert beskrev har ångesten varit otroligt påtaglig de senaste dagarna och mitt mående denna morgon var inte ett undantagsfall, tyvärr. Igår natt låg jag med blöta ögon medan Eddie kliade mig på ryggen och imorse steg jag upp strax efter sex trots att hela kroppen stretade emot. Kramade lite extra på Eddie och det kändes något bättre.
Väl på jobbet kom det någon tår när jag talade med min kollega om hur vi mådde. Att mamma inte har samma ork som hon trodde hon skulle ha gör mig orolig och chocken som infann sig när jag läste Pers sms för en vecka sedan har fortfarande inte riktigt lagt sig. Det är snarare så att rädslan har intensifierats och att tanken på att ingen i min närhet är odödlig har verkligen gjort sig påmind. Påminner något om rädslan jag fick när min farmor gick bort för drygt ett år sedan. Jag vill inte älska människor. Jag vill inte komma någon nära och jag märker att jag börjar stöta bort de jag älskar mest i rent försvarsstagande. Det är hemskt men hade jag valt hade jag aldrig börjat älska någon.
 
Just nu mår jag dock mycket bättre, även om den här texten gjorde mig ledsen på nytt. Jag gick till jobbet i tron att det skulle vara panikstress hela dagen men vi har lyckats klara av förmiddagens uppgifter på ett exellent vis och jag måste ändå säga att jag är riktigt duktig på mitt jobb. Jag kan koppla på charmen när jag verkligen behöver det, och tro mig, jag kan vifta med ögonfransarna. Nu sitter jag inte här och skryter utan berättar bara fakta. Den lilla egenskapen har räddat mig från både ett, tu och tre jobbiga händelser, hehe.
 
Jag skrev också ut ett fint litet schema, kallat CLEAN DAYS, med runda ringar, menade för att kunna fylla i antingen en glad smiley eller en ledsen vilket i sig betyder att jag antingen har varit duktig och stått över godis för en dag eller att jag har fallit dit. Lite halvkul, sådär. Det är ju oftast under kvällstid jag faller dit, vilket ju säger sig självt är ren idioti - varför sabbar man en lyckad dag bara två timmar innan man ska gå till sängs?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: