Thowes

LYCKA

Kategori: Dagbok

Vilken härlig dag jag har haft, hörni. Och min fredag var minst lika fin den med. Imorse när jag var ute och gick kom jag på mig själv att inte befinna mig i nuet och när jag väl tvingade mig själv tillbaka kände jag ren och skär lycka. Där och då kom jag på att min nya bloggnisch ska vara fokus på lycka. 
 
Fredag, då. Varför den var så härlig:
❤ Jag gick upp tidigt och gick ut och utförde morgoncardio, det kändes alldeles underbart och jag blev stolt över mig själv.
❤ Jag åt en fantastiskt god frukost som höll mig mätt i timmar. 
❤ Jobbet gick väldigt smidigt och vi skrattade mycket i repan/konfan. 
❤ Under lunchen unnade jag mig en liten shoppingrunda! Jag hittade fyra fina koppar som jag ska bjuda på thé eller cappuccino i, två ljusstakar, strumpbyxor, ett bar örhängen och världens snyggaste mobilskal som ser betydligt lyxigare ut än det är.
❤ Efter jobbet drack vi Pol Roger och åt plock i kompani med goda vänner.
❤ Därefter var det middag och drinkar på Lindahls nota och vi alla var på otroligt gott, härligt humör. Jag stormtrivdes.
❤ Då alla vet att jag är en ren hockeytjej ville de att jag skulle sjunga en FBK-ramsa. Då alla är relativt långa valde jag att göra en ny variant av den gamla godingen "Jörgen Jönsson går på vatten" till en hyllning till Magnus Nygren, en av våra absolut bästa backar. Jag brölade och skrek så jag blev svettig och fick med mig både kollegor och en del andra bord i baren. Brölkärlek!
 
Min lördag har varit härlig, den med. Så här såg den ut:
❤ Solen lyste och jag var inte alls bakis när jag vaknade upp med min pojkväns nakna och varma kropp tätt emot min.
❤ Efter frukosten städade Eddie och jag hela lägenheten - vårfin och fräscht!
❤ Därefter gick jag en pw/joggingtur (joggade sakta nästan hela tiden!) på drygt 8 km(!). 
❤ Idag var det cardiodag men då jag var ute igår trodde jag att det skulle bli vilodag. Blev därför jätteglad över att jag orkade jogga så länge. 
❤ SOLEN LYSTE MIG I ANSIKTET!
❤ Och den rundan hittade jag idag, är superlycklig över att det finns en bra stig här.
❤ Om ett par timmar kommer tre av mina bästa väninnor på middag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: