Thowes

Tisdag.

Kategori: Dagbok

Tisdag idag. Ännu en solig, om än kall, vårdag. Klockan ringde även imorse strax efter sex och jag var, som tidigare, inne i en dröm vid den tidpunkten och förstod inte riktigt att jag skulle gå upp. Jag frågar mig själv hur 45 minuter kan göra så stor skillnad.
 
idag har jag varit på IT-utbildning i 1,5 timme - gav en hel del och om inte annat blev jag riktigt sugen på att börja plugga enbart för att stå inför publik och framföra en väl inövad presentation. Hm? I eftermiddag har vi månadsmöte med konferens och kök och om jag har förstått det rätt kommer jag jobba över idag med. Missförstå mig inte, jag VILL jobba och tjäna mer pengar än jag gör. MEN jag ogillar att de tror att de kan ringa in mig när som helst, trots att vi har ett avtal. Det gör nämligen att chansen att hitta ett annat jobb minskar.
 
 
Åt en banan till mellanmål för några timmar sedan och fick ångest över att den innehåller nästan 20 gram kolhydrater. Herre-min-jävlar, kan jag säga. Det är absolut inte värt att gräma sig över det nu men det känns surt ändå.
 
Det var det. Nu vill jag att min kollega kommer tillbaka från sin "jag tar så lång lunch jag vill"-rast så att en annan också kan hinna äta innan matsalen stänger. Pffff.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: